Wie zijn wij?

We zijn een enthousiast en gemotiveerd team met ervaring op diverse vlakken en in verschillende domeinen. We werken over de gehele regio Aalst-Dendermonde-Sint Niklaas.

Kovita heeft voornamelijk ervaring in de begeleiding van personen met een psychische kwetsbaarheid in de thuissituatie. Ze voelt zich als een vis in het water bij het uitwerken en geven van vormingen en coaching en kan haar enthousiasme gemakkelijk overbrengen naar haar publiek. Ze is vooral te vinden in het Waasland, waar ze ook betrokken is bij de eerstelijnszone Waasland Noord-Oost.

Fardou zet haar ervaring binnen de bijzondere jeugdzorg en bemiddeling sterk in door een focus te blijven houden op de mens achter de hulp-of dienstverlener. Ze kan hierin het evenwicht bewaren tussen het casusgericht denken en aandacht geven aan de draagkracht en positie van de hulp- of dienstverlener.

Danny kan putten uit een ruime ervaring binnen verschillende domeinen. De werkervaring binnen een residentiële setting, projectwerking (daders van seksueel geweld) en de thuiszorg bij mensen met een psychische kwetsbaarheid komen samen in een sterke focus op netwerkgericht denken. Ondersteuning en verbinding maken tussen de verschillende hulp- en dienstverleners is één van de doelstellingen. Danny is eveneens betrokken binnen de eerstelijnszone Aalst.

An ondersteunt, als teamcoach, de verdere ontwikkeling binnen ons team. Zij geeft mee richting en zet in op een sterke cohesie tussen alle teamleden. An kan zelf steunen op haar jarenlange ervaring binnen geestelijke gezondheidszorg, meer specifiek binnen ambulante behandeling en begeleiding. An werkt gestructureerd en is sterk in het bewaren van het overzicht binnen onze diverse opdrachten. Zowel binnen ons team als met partners staat het verbindend werken voor An steeds centraal. Zij is ook betrokken bij eerstelijnszone Dender-Zuid (Ninove - Geraardsbergen).

Kovita De Ridder  0499/90 35 19
Fardou De Schreye 0492/13 51 96
Bea Van der Borght 0470/89 40 43
Christel Claus 0499/92 10 28
Danny Tant  0470/13 25 44
An Blondeel 0471/61 34 11

Wij zijn elke voormiddag bereikbaar tussen 9 uur en 12 uur op ons algemeen nummer 0499/90 49 44 of via het algemeen mail adres advies.coaching@ggzads.be

Heb je een vraag voor een specifieke medewerker, scrol even over de naam of de foto voor de persoonlijke contactgegevens.