Vacatures in het Psychosociaal Ambulant Revalidatiecentrum, vzw PARCOER

16/10/2019 - 11:14

Vacatures in het Psychosociaal Ambulant Revalidatiecentrum, vzw PARCOER

PARCOER staat voor "Psychosociaal Ambulant Revalidatiecentrum gericht op Ontwikkeling en Rehabilitatie", het is een centrum voor psychische revalidatie gelegen in het centrum van Dendermonde.
PARCOER maakt deel uit van het Netwerk Geestelijke Gezondheid Aalst - Dendermonde - Sint-Niklaas.

Het centrum biedt een intensief, ambulant revalidatieprogramma aan, aan (jong)volwassenen, die kampen met psychische, psychosociale en/of psychiatrische problemen.
Deze problemen hebben een zodanige invloed op verschillende domeinen dat de cliënt tijdelijk nood aan begeleiding ervaart
In het centrum wordt er gewerkt aan persoonlijke domeinen (bijvoorbeeld zorgen voor mezelf en anderen, welzijn en gezondheid, sociale relaties), alsook aan andere levensdomeinen (wonen, werken, leren, vrije tijd).

Er wordt gewerkt aan persoonlijk herstel voornamelijk door middel van groepstherapieën. Individuele begeleiding komt ook aan bod om het herstel van de cliënt te bekijken en eventuele hindernissen bespreekbaar te maken. Dit traject gaan we samen aan, op basis van de verwachtingen en doelstellingen van de cliënt.

Meer info over PARCOER: www.parcoer.be

Voor de verdere uitrol van PARCOER zoekt PARCOER verschillende functies:

- Therapeutische functie (0,6 VTE) Bewegingstherapeut

- Therapeutische functie (0,7 VTE) Creatherapeut

- Therapeutische functie (0,7 VTE) Maatschappelijk werker

- Therapeutische functie (0,8 VTE) Psycholoog

- Arbeidscoach (1 VTE)

Zie bijlagen voor de vacatures.