Infosessie rond oriëntatie en advies geestelijke gezondheid Oost-Vlaanderen (19 mei)

06/05/2021 - 17:28

Infosessie rond oriëntatie en advies geestelijke gezondheid Oost-Vlaanderen (19 mei)

Bent u werkzaam als psycholoog/therapeut, of werkt u in de 0e - 1e lijn? Komt u in uw dagelijkse praktijk te Oost-Vlaanderen in contact met volwassenen, kinderen en/of jongeren waar er zorgen zijn rond geestelijke gezondheid?

Vindt u de weg in het hulpverleningslandschap niet altijd even makkelijk? Aan de hand van enkele casussen willen we tijdens deze digitale infosessie duidelijker maken wat de verschillende oriëntatiepunten van de 3 netwerken geestelijke gezondheid in Oost-Vlaanderen voor u kunnen betekenen.

Wie, wat, waar?

  • Netwerkpunt RADAR oriënteert casusgebonden vragen voor kinderen en jongeren in Oost-Vlaanderen. Er wordt een match gezocht tussen vraag en aanbod geestelijke gezondheid, zonder de regie over te nemen.
  • Netwerkpunt Het Pakt richt zich op hulp- en dienstverleners die op zoek zijn naar de gepaste hulpverlening voor jongeren en volwassenen (16 - 65 jaar) binnen de GGZ regio Gent - Eeklo - Vlaamse Ardennen.
  • Advies & Coaching ADS richt zich op hulp- en dienstverleners die op zoek zijn naar de gepaste hulpverlening voor jongeren en volwassenen (16-65jaar) binnen de GGZ regio Aalst-Dendermonde-Sint-Niklaas.

Praktisch: Woensdag 19 mei 2021 van 20u00 - 21u15 via ZOOM.
Er zal een PowerPoint worden getoond (en nadien worden verspreid) en voor bepaalde onderdelen kan een smartphone met toegang tot internet nuttig zijn.

Deelname is gratis, maar inschrijven is verplicht. Zie Netwerk Radar