Vacature netwerkcoördinator Netwerk Geestelijke Gezondheid Aalst Dendermonde Sint-Niklaas (Netwerk GG ADS)

09/01/2024 - 17:00

Het Netwerk geestelijke gezondheid Aalst Dendermonde Sint-Niklaas (Netwerk GG ADS)  zoekt een netwerkcoördinator (1 VTE, contract onbepaalde duur).

Vacature netwerkcoördinator Netwerk Geestelijke Gezondheid Aalst Dendermonde Sint-Niklaas (Netwerk GG ADS)

Het Netwerk Geestelijke Gezondheid Aalst – Dendermonde – Sint-Niklaas (Netwerk GG ADS) is een samenwerkingsinitiatief tussen actoren in de nulde-, eerste-, tweede- en derdelijns gezondheidszorg uit de regio Aalst – Dendermonde – Sint-Niklaas. Het Netwerk GG ADS streeft, door afstemming en samenwerking met alle maatschappelijke sectoren en voorzieningen, naar een betere regionale geestelijke gezondheidszorg.

Het Netwerk GG ADS voorziet voor elke cliënt/patiënt met psychische kwetsbaarheid een kwaliteitsvolle, toegankelijke en geïntegreerde geestelijke gezondheidszorg, zo dicht mogelijk bij de leefwereld van de cliënt/patiënt, zodat personen met psychiatrische problemen volwaardig kunnen participeren aan en deel uitmaken van de samenleving.

Het Netwerk GG ADS bouwt de functies, zoals omschreven in de gids[1]– aanvullend en complementair met het bestaande aanbod – met alle betrokken zorgpartners uit.

Het Netwerk geestelijke gezondheid Aalst Dendermonde Sint-Niklaas (Netwerk GG ADS) zoekt een netwerkcoördinator (1 VTE, contract onbepaalde duur).

Voor meer informatie, zie bijlage

Tip: ben je geïnteresseerd en heb je vragen over de inhoud van de job als netwerkcoördinator in een Netwerk Geestelijke Gezondheid voor volwassenen, maar wil je deze niet rechtstreeks stellen aan de huidige netwerkcoördinator en eerder verkennen op de achtergrond? Neem dan contact op met de netwerkcoördinatoren van de andere netwerken geestelijke gezondheid (contactgegevens staan op de websites van de netwerken) om de inhoud van de job te verkennen.